CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Saturday, May 10, 2008

Har fått nog av svärmor

Så den här veckan har jag haft en massa att göra i skolan, och på måndag har jag två prov, yey... men jag har även hunnit med att få ett jobb, jobbat en dag, och sedan slutat, jag vet, men de va så tråkigt och när jag vet att det är lätt att få annat så ar det ganska frestande att bara gå.

Så här är jag igen, arbetslös, medans Bruce är på jobbet, känns verkligen som om man är hemma fru, det är bara det att vi inbte fått vår lägenhet än, så vi har inte vårt eget hem, men jag håller ut, det är nu bara 3 veckor kvar, och jag kan inte vänta fören jag kommer härifrån.



Annats som har hänt, börjar bli så less på bruce mamma, och igår fick jag nog. Bad henne helt enkelt att sluta lägga sig i allt som händer i vårt liv, att hon måste släppa taget och att hon inte kan bestäma vad vi ska göra och när vi ska göra det. Jag vet att det inte låter så märkvärdigt,d men tänk dig din svärmor alltid lägger sig och försöker bestämma vad du ska göra, när du ska göra det och om du inte vill göra det att hon gör en stor grej över att vi inte vill det. Hon tror att hon kan vara och lägga sig i vad som helst... Men nu har jag fått nog, och om jag ska va ärlig så känns det skönt att kunna säga ifrån, att hon vet att jag har en gräns och bara för att hon är min mans mamma att hon kan göra vad hon vill med oss. Käns som ett steg för mig själv att kunna växa lite, bli lite mer vuxen, samtidigt som hon måste släppa taget.

såg även filmen 27 dresses igår, en jätte söt film, så för dig som är uttåkad och behöver något nytt att se, hyr den.

1 comments:

Ellah said...

Hej steffi gumman
D Ellah I understand wht u r going through i was going through the same thing and i just had to tell my mother-in-law to back off.

U to r married u r not kids any more she need to get tht and let u guys live your life. Its good u told her off cause if u didnt she would have continued bulling u guys.

The onley way a person like tht can live u alone is if u tell them off and not in a nice way in a way tht makes them jump and think ohh i went to fair.

I mean Bruce is your husband and u and him are a family she need to understand that.

I love u take care and i hope she really back off.
kram
MVH
ELLAh