CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Thursday, April 10, 2008

Framme i USA


Äntligen framme, efter 22 timmar så klev jag och Bruce ut på flygplatsen i Los Angeles, LAX. Det känndes konstigt, skönt att höra engelskan omkring sig, och tjänta lite värme igen, jag njöt riktigt av att se det gröna gräset. Hade väll samtidigt glömt hur stort allt är här borta, alla bilar, portionerna, människorna, träden, ja till och med barren på tallarna är större än hemma i Sverige. Hade även glömt hur vattnet till och med luktar klorin och hur luften luktar en blandning mellan snabbmat, kaffe och avgaser.


Vi är för trötta för att göra nått ikväll, men vi gick och åt middag på Panda Express, köpte lite hygien articklar på 7eleven och gick tillbaks till hotellet. Men imorgon så kommer Bruces föräldrar hit och då ska vi hitta på lite roliga saker, så det kommer säkert upp lite roliga bilder både från våra expeditioner här och resan.


Men nu blir det natti natti för båda två, jag ska ta och somna till Mias Hemliget, fick den på ljudbok av mina föräldrar, jätte spänande är på sista CD nu.

0 comments: