CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Monday, October 13, 2008

Uppdatering, men lovar att bli battre

Har inte skrivit mycket har pa sista tiden, o de e vall mest for att jag inte har tillgang till min dator, o de ser ju sa jobbigt ut att skriva sahar. Men masta ju skriva en liten notis sa farmor vet vad som hander har borta.

For er som inte vet sa ska vi flytta snart, vi kommere fortvfarande vara kvar i Rexburg, men en mycket finare lagenhet, sa det ska bli skoj, lite jobbigt bara att vi flyttar strax innan jul. Andra roliga saker som har hant vi har rest runt lite pa sistonde mest Utah men snart ar det ju Thanksgiving, sa da blir det andra roligheter pa G, ar inte 100 an pa vad men lovar att uppdatera sa fort vi vet. 

Den har helgen har vi i alla fall haft besok. Bruces Brur James och hans fru har varit upp och hallsat pa, var riktigt trevligt. Hehe James ar vall den i Bruces familj som ar mest normal, LOL och roligast, han och Bruce har mycket av samma humor. Det har med In-Laws kan ju vara spenande ibland, specielt nar vissa inte kan halla sig undan och tycker att pappa vet bast. LOL.... Men man forsoker att leva med det for Bruces skull. Skulle ju vilja att han gjorde samma sak for mig, och ar det inte lite det vad ett forhallande, eller aktenskap handlar om?

0 comments: