CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Friday, February 18, 2011

lgh.








Monday, December 1, 2008

http://thedrennanfam.blogspot.com

Har så mycket att göra nu innen jul, som ni kanske märkt eftersom jag aldrig skriver i den här bloggen, men har ju som sagt den andra med, som jag e mycket bättere på att uppdatera. Så har bestämt mig för att nu i December så blid det bara den andra, lovar skriva lite svenska i den för farmors skull så skika in på http://thedrennanfam.blogspot.com glöm inte att lämna söta komentarer...

Friday, October 31, 2008

Vote YES on Prop 8


Så har man rästat även har borta i USA, lite anorlunda vill jag lova, men det gick bara fin fint. Min "kära" svärfar hade gjort en lista över hur han tyckte att jag skulle rösta, men som många redan vet så e jag inte direkt den som röstar något bara för nån annan tycker det. Hehe, men vi hade i alla fall några punkter där vi tyckte lika, hehe.

Blev i alla fall McCain för mig, kom väll fram till att både Obama och McCain har plus och minus i rygsäcken, men till slut föll flest pluss på McCain. Vad jag ändå starkast står för är Prop. 8. Röstar ju i Californien eftersom det är där jag är skiven. Vill bara att alla ska veta att jag inte alls har något emot homosexuella, har många vänner som e de. Men om inte prop 8 skulle gå igen, så skulle jag inte vilja att mina barn ska växa upp i Califonien. Prop 8 vill inte ta ifrån några rättigheter från homosexuella, bara skydda "kärn" familjen.


Klicka längen om ni vill veta mer: http://www.youtube.com/watch?v=6zbpDe_QhS0

Saturday, October 25, 2008

E de så här det känns när man går under?


Den här veckan har väl kanske inte varit den bäste, började söndag kväll när Bruce började må dåligt, och stackarn ligger fortfarande i feber. Sedan Torsdag så började jag känna mig sjuk, och tro inte att jag ligger i 40 graders feber nu, suck. Känns lite jobbigt eftersom jag ska jobba i morgon, och i Idaho så har man inte ens rätt att vara hemma från jobbet när man är sjuk, så de e bara att dra sig dit. Ganska sjukt att dom inte har rätt att vara hemma när man ens orkar att ta sig upp ur sängen. Men men, jag lever just nu mest på alvedon, IB, och en massa andra konstigheter dom har hår borta som jag inte ens visste existerade, men Bruce var i väg och kom hem med 2 påsar full med medicin och chicken noodle soup.

Men ska i alla fall konsentrera mig på att bli frisk nu medans jag kollar på lite serier, Kramar på er.

Monday, October 20, 2008

Upp and running


Jag har fatt tillbaks min dator, er ja datorn har jag ju haft hela tiden, men nu är sladden har nyanländ från Sverige och redo att användas igen, yey, som jag har längtat efter den, tack mamma o pappa för all hjälp, känns underbart att ha den tillbaks.

Nu lovar jag att blogga mer, har inte varit lika motiverad nar man inte haft datorn, vist har man Bruces mac, men det känns ju ändå inte lika kul.

Mycket har hänt sedan jag uppdaterat senas, så det bästa är väl att bara börja om från början här, orkar inte skriva om allt, och om det är viktigt så kommer det ändå ut till slut.

Men men, Halloween börjar närma sig, känns himla kul, var länge sedan jag firande den här borta sist, var vall typ 7 år eller nått tror jag, den här gången får jag dekorera lägenheten med fina pumpor, och vara den som ger ut godis till alla söta barn som kommer, ser riktigt mycket fram emot det, sedan kommer ju Thanksgiving och jul, så tiden kommer nog gå väldigt fort nu innan skolan börjar igen, vilket jag ser framemot, vill ju bli klar så att vi kan åka hem till Sverige igen och gå vidare med livet.

Monday, October 13, 2008

SNO(w)

Glomde beratta, det har borjat snoa i helgen.. Hehe det kan bli sa konstgt ibland, forra helgen ade vi 25 c varm o nu sno, det ar e konstig varld vi lever i.

Uppdatering, men lovar att bli battre

Har inte skrivit mycket har pa sista tiden, o de e vall mest for att jag inte har tillgang till min dator, o de ser ju sa jobbigt ut att skriva sahar. Men masta ju skriva en liten notis sa farmor vet vad som hander har borta.

For er som inte vet sa ska vi flytta snart, vi kommere fortvfarande vara kvar i Rexburg, men en mycket finare lagenhet, sa det ska bli skoj, lite jobbigt bara att vi flyttar strax innan jul. Andra roliga saker som har hant vi har rest runt lite pa sistonde mest Utah men snart ar det ju Thanksgiving, sa da blir det andra roligheter pa G, ar inte 100 an pa vad men lovar att uppdatera sa fort vi vet. 

Den har helgen har vi i alla fall haft besok. Bruces Brur James och hans fru har varit upp och hallsat pa, var riktigt trevligt. Hehe James ar vall den i Bruces familj som ar mest normal, LOL och roligast, han och Bruce har mycket av samma humor. Det har med In-Laws kan ju vara spenande ibland, specielt nar vissa inte kan halla sig undan och tycker att pappa vet bast. LOL.... Men man forsoker att leva med det for Bruces skull. Skulle ju vilja att han gjorde samma sak for mig, och ar det inte lite det vad ett forhallande, eller aktenskap handlar om?